Produkty > ciasta deserowe Adwokat Dwa puszyste biszkopty przełożone aksamitną śmietaną z dodatkiem ajerkoniaku. Alaska Owocowa galaretka ze świeżymi owocami brzoskwini zatopiona w lekkiej bitej śmietanie. Całość otulona delikatnym ciastem biszkoptowym obsypanym wiórkami kokosowymi. Ambasador Czekoladowe biszkopty przełożone warstwą bitej śmietany z dodatkiem brzoskwiń, wiórek kokosowych i rodzynek. Wykończone posypką kakaową. Biszkopt egzotyczny Galaretka owocowa z mnóstwem świeżych owoców wyłożonych na warstwie uprażonych jabłek, wszystko wsparte na delikatnym biszkopcie. Budka Dwa delikatne kremy czekoladowy i kawowy rozdzielone cienkimi biszkoptami w oryginalnej formie. Całość ozdobiona orzechami ziemnymi oraz polewą z mlecznej czekolady. Ciasto bananowe Bananowy mus wsparty na delikatnym waniliowym biszkopcie, zalany galaretką z dużymi kawałkami świeżych bananów. Ciasto hiszpańskie Dwie kruche bezy skrywające pomiędzy sobą delikatną śmietanę z kawałkami brzoskwini. Całość posypana i płatkami migdałów zdobiące wierzch ciasta. Ciasto porzeczkowe Biszkopt rozdzielony aksamitną warstwą musu porzeczkowego. Wierzch wieńczy cienka warstwa dżemu porzeczkowego posypanego delikatnie cukrem pudrem. Ciasto porzeczkowe 2 Delikatne czekoladowe biszkopty przełożone bitą śmietaną, wierzchnia warstwa posmarowana dżemem porzeczkowym. Żółw Brzoskwinie zatopione w bitej śmietanie ukryte pod kopułą z biszkoptowych ślimaczków przekładanych marmoladą. Całość zalana cienką warstwą galaretki. Czarny las Dwa puszyste biszkopty przełożone delikatnym musem czekoladowym. Całość wykończona posypką czekoladową. Fantazja owocowa Czekoladowy biszkopt, pod warstwą puszystej bitej śmietany zalany galaretka owocową i z mnóstwem świeżych owoców. Herbatniki krajanka Blaty biszkoptowo tłuszczowe przełożone marmoladą wieloowocową, wierzch pokryty polewą czekoladową Karpatka Tradycyjne ciasto parzone przełożone kremem budyniowym obsypane cukrem pudrem. Kopiec kreta Oryginalna forma ciasta skrywa w sobie delikatną bitą śmietanę z dużymi kawałkami bananów i płatkami czekoladowymi. Całość wykończona jest puszystym, czekoladowy ciastem biszkoptowo- tłuszczowym. Kukułka Oryginalny smak kukułek ukryty w pysznym, delikatnym kremie, którym przełożona została puszysta i lekka bita śmietana. Całość wsparta na waniliowym biszkopcie. Łaciatek Dwa waniliowo czekoladowe biszkopty przełożone delikatnym kremem budyniowym, wierzch pokryty polewą z białej i mlecznej czekolady. Mokate Delikatne biszkopty przełożone pulchną bitą śmietaną z dodatkiem pączu kawowego. Wierzch wykończony bitą śmietaną i posypany kawą. Orzechowiec Ciasto z dużą ilością grubo mielonych orzechów włoskich przełożone bitą śmietaną z dodatkiem aromatu orzechowego, wykończone orzechami włoskimi i ozdobione polewą czekoladową. Poezja wiśniowa Dwa rodzaje biszkoptów puszysty czekoladowy i waniliowy przełożone delikatną bitą śmietaną z dodatkiem lekko kwaskowych wiśni w żelu. Ptasie mleczko Biszkopty waniliowy i czekoladowe przełożone puszystą i delikatną pianką o lekko kwaskowym, wieloowocowym smaku. Wierch zdobi cienka warstwa galaretki. Rolada gruszkowa Biszkopt skrywający w swym wnętrzu puszysta bitą śmietanę z dodatkiem gruszek w syropie i odrobiną toffi. Rolada jabłkowa Kandyzowane jabłka zawinięte w delikatny waniliowy biszkopt. Wierzch ozdobiony czekoladą i orzechami ziemnymi. Rolada kremowa Delikatny biszkopt przełożony kremem o smaku cappuccino z dodatkiem kandyzowanych wiśni. Wierch pokryty czekoladową polewą i ozdobione kakaowym kremem. Rolada makowa Biszkopt zawijany z masą makową z rodzynkami, wykończony polewą na bazie mlecznej czekolady i posypany makiem, wiórkami kokosowymi i orzechami arachidowymi. Rolada śmietankowa z owocami Owoce z syropu i puszysta bita śmietana otulone delikatnym waniliowym biszkoptem. Rolada z bitą śmietaną Delikatny waniliowy biszkopt połączony z puszystą bitą śmietaną. Sernik na zimno Klasyczny sernik na zimno na bazie delikatnego twarogu, o smaku waniliowym z dodatkiem brzoskwiń i warstwą galaretki. Stefanka Warstwy biszkoptów przekładane maślanym kremem cappuccino. Całość dokładnie oblana mleczną czekoladą. Tiramisu Maślany krem kawowy przełożony biszkoptami kakaowymi i waniliowymi, wierzch wykończony posypka z kawy. Toffi Puszysta bita śmietana przełożona kremem o smaku toffi, całość wsparta na delikatnym biszkopcie. Torcik hiszpański Dwa kruche bezowe blaty połączone maślanym kakaowym kremem. Całość posypana kawą, ozdobiona czekoladą i płatkami migdałów. Tygrysek Ciasto biszkoptowe z powłoką z jabłek i kremu budyniowego przykryte drugim biszkoptem i delikatnie polane cienką warstwą galaretki. Wiórkowiec Puszysty biszkopt przełożony delikatnym kremem budyniowym, wierzch pokrywa chrupiąca beza obficie posypana wiórkami kokosowymi.