Produkty > ciastka Babeczki z adwokatem kryta Babeczki z kruchego ciasta z budyniowym nadzieniem o smaku adwokata Babeczki z budyniem Babeczki z tradycyjnego kruchego ciasta skrywająca pyszne budyniowe wnętrze. Babeczki z owocami Tradycyjnie kruchy spód, na którym znajduje się lekki budyniowy krem. Całość dopełniają świeże soczyste owoce. Bajaderka Świeże okruchy z dodatkiem marmolady wieloowocowej oraz aromatu rumowego , wymieszane i uformowane kule oblane polewą czekoladową oraz posypane drobnym orzechem Bułka z budyniem Puszyste ciasto drożdżowe z budyniem, oblane i udekorowane lukrem. Bułka z kruszonką Tradycyjna drożdżówka z dodatkiem kruszonki. Bułka z makiem Puszyste ciasto drożdżowe z makiem, oblane i udekorowane lukrem. Bułka z owocem Tradycyjne ciasto drożdżowe z dodatkiem owoców sezonowych, oblane i udekorowane lukrem. Bułka z serem Puszyste ciasto drożdżowe z dodatkiem białego sera, olane i udekorowane lukrem. Bułka ze śmietaną i owocem Puszyste ciasto drożdżowe z nadzieniem z puszystej i delikatnej śmietany oraz dżemem z czarnej porzeczki. Wierzch posypany cukrem pudrem. Ciastko tortowe Blaty biszkoptowe przekładane kremem, wierzch wykończony polewą czekoladową oraz kremową dekoracją Deser francuski Aksamitny budyniowy krem udekorowany świeżymi owocami całość wsparta na półfrancuskim spodzie. Tortoletka Kruchy spód, na którym opiera się aksamitny budyniowy krem pod przykryciem świeżych soczystych owoców. Ekler Klasyczne ciasto parzone w subtelnym wnętrzem z bitej śmietany, oblane polewą czekoladową Jabłecznik Tradycyjny jabłecznik na spodzie kruchego ciasta z uprażonymi jabłkami z dodatkiem cynamonu przykryty kruchym ciastem posypany czekoladą W-Z Puszysty czekoladowy biszkopt nasączony pączem, posmarowany marmoladą i przełożony delikatną bitą śmietaną z dodatkiem cukru waniliowego. Górna warstwa pokryta jest pomadą czekoladową i wykończona bitą śmietaną. Koperta z jabłkiem Drobno uprażone jabłka z cynamonem ukryte we wnętrzu tradycyjnego ciasta francuskiego, wykończone lukrem. Napoleonka Dwie warstwy z tradycyjnego ciasta francuskiego między, którymi znajduje się delikatny krem budyniowy, wykończone cukrem pudrem. Omlet Cienki waniliowy biszkopt z delikatną bitą śmietaną, udekorowane polewą czekoladową. Paluch z makiem Puszyste ciasto drożdżowe w formie długiego warkocza, posypane obficie makiem i oblane lukrem. Pączek domowy Tradycyjny drożdżowy pączek z nadzieniem z marmolady wieloowocowej. Polukrowany i udekorowany kandyzowaną skórką pomarańczową. Pączek wiedeński Pączek z tradycyjnego ciasta parzonego, obficie polany lukrem. Pączek z budyniem Pączek z tradycyjnego ciasta drożdżowego nadziewany delikatnym budyniem waniliowym. Oblany lukrem i udekorowany orzechami arachidowymi. Pączek z jabłkiem Pączek z tradycyjnego ciasta drożdżowego nadziewany uprażonymi jabłkami. Obficie oblany lukrem i posypany wiórkami kokosowymi. Pączek z toffi Pączek z tradycyjnego ciasta drożdżowego nadziewany kremem toffi i oblany mleczną czekoladą. Ptyś Ciastko z klasycznego ciasta parzonego napełnione kremem bezowym o cytrynowym smaku. Wierzch posypany cukrem pudrem. Rożek z serem Tradycyjne ciasto francuskie z nadzieniem z białego sera, wykończone lukrem. Rurka z kremem Ciasto parzone wypełnione kremem budyniowym, wierzch wykończony czekoladową polewą Seromak Masa serowo makowa na kruchym spodzie, wierzch polany cienką warstwą żelu