Produkty > ciasta pieczone Babka cytrynowa Puszyste ciasto biszkoptowo-tłuszczowe z dodatkiem świeżych cytryn, oblane białą czekolada z dodatkiem skórki pomarańczowej. Babka czekoladowa Delikatne ciasto biszkoptowo- tłuszczowe o smaku czekoladowym. Wierzch oblany mleczną czekoladą i ozdobione wiórkami z białej czekolady. Babka drożdżowa Puszyste ciasto drożdżowe z dodatkiem rodzynek. Całość oblana lukrem i posypane skórką pomarańczową. Babka maślana Delikatne ciasto biszkoptowo tłuszczowe z dodatkiem majonezu, posypane cukrem pudrem Babka włoska Klasyczne ciasto biszkoptowe przełożone słodkim kremem cappuccino, wykończone drobniutko siekanymi orzeszkami ziemnymi. Udekorowane polewą czekoladową. Budyniowiec Delikatny krem budyniowy z dodatkiem małych kawałków brzoskwiń pomiędzy dwoma puszystymi biszkoptami, z warstwą bitej śmietany. Seromak Masa serowo makowa na pysznym kruchym spodzie, wierzch polany cienką warstwa galaretki. Ciasto czekoladowe Puszyste ciasto biszkoptowo tłuszczowe o smaku czekoladowym z dodatkiem wiśni. Ciasto jogurtowe z jabłkiem Puszyste ciasto biszkoptowo tłuszczowe z dodatkiem jogurtu i świeżych jabłek. Ciasto jogurtowe ze śliwką Puszyste ciasto biszkoptowo tłuszczowe z dodatkiem jogurtu i śliwek. Szarlotka z budyniem Spód z ciasta biszkoptowo-tłuszczowy, na którym są położone prażone jabłka z dodatkiem cynamonu, górę pokrywa warstwa aksamitnego waniliowego budyniu. Kratka z tradycyjnej kruszonki wieńczy wierzch ciasta. Cytrynka Puszyste ciasto biszkoptowo- tłuszczowe o smaku cytrynowym oblane białą czekolada z dekoracją ze skórki pomarańczowej. Drożdżowe w foremce Drożdżowe ciasto z rodzynkami z dodatkiem owoców i posypane kruszonką Drożdżowe z kruszonką Puszyste ciasto drożdżowe z rodzynkami. Drożdżowe z owocami Ciasto drożdżowe z dodatkiem świeżych owoców, wykończone lukrem. Jabłecznik Tradycyjny jabłecznik na spodzie z kruchego ciasta z drobno uprażonymi jabłkami z dodatkiem cynamonu pod pyszną kruszonką. Keks Klasyczne ciasto piaskowe z dodatkiem obficie nadziane bakaliami. Kruche z owocami Połączenia ciasta biszkoptowo tłuszczowego waniliowego i kakaowego z dodatkiem świeżych owoców, wykończone klasyczną kruszonką. Makowiec Tradycyjny makowiec na bazie masy makowej z dodatkiem rodzynek zawiniętej w ciasto drożdżowe, polany lukrem i ozdobiony bakaliami. Piaskowiec Klasyczne ciasto piaskowe z dodatkiem kakao oblany czekoladą i posypany orzechami ziemnymi lub posypywany cukrem pudrem. Sernik z kakao Kruche ciasto w połączeniu z delikatną masą serową z dodatkiem kakao, wykończony polewą czekoladową. Zebra Lekkie i puszyste ciasto biszkoptowe o smaku kakaowo waniliowym, oblane czekoladą i wykończone wiórkami kokosowymi. Sernik babuni Delikatna masa serowa wsparta na kruchym cieście z czekoladową kruszonką. Sernik delikatesowy Puszysta masa serowa z dodatkiem delikatnych brzoskwiń zalana cienką warstwa galaretki na tradycyjnie kruchym spodzie. Sernik domowy Warstwa wiśni w żelu pod delikatną masą serową, całość zamknięta w czekoladowym biszkopcie. Sernik wiedeński Puszysta masa serowa na kruchym cieście posmarowanym cienką warstwą marmolady owocowej. Wierzch wieńczy polewa z mlecznej czekolady z posypką z wiórek i orzechów ziemnych. Sernik krakowski Tradycyjny sernik z dużą ilością bakalii na kruchym spodzie, wykończony białą czekoladą, wiórkami kokosowymi i orzechami arachidowymi.